בשר מספר 5

נתח מספר 5 או צלי כתף  – נתח פופולרי מאד של בשר בקר. במרכז הנתח קיים פס ג'לטין. בשר בקר מספר חמש מתאים לתבשילים ארוכים - בין אם זה מתכונים בתנור, הכנה בעזרת מעשנה, בישול ארוך, תבשילי קדירות, גולש ועוד.

מחפשים מתכונים עם בשר מספר 5?

אצלנו תמצאו מגוון מתכונים מפנקים ומענגים עם הנתח העסיסי והמענג הזה. בהצלחה!

הכנה נעימה!
בשר צלוי בתנור
5/5
זמן הכנה:
70 דק׳

מתכון לבשר צלוי בתנור

מתכון לצלי כתף בקר בתנור (נתח מספר 5)
3.8333333333333/5
זמן הכנה:
260 דק׳

מתכון לצלי כתף בקר בתנור (נתח מספר 5) – מענג ברמות קשות

דילוג לתוכן