מתכון לגלידה ריבת חלב כמו בגלידריות

מתכון לגלידה ריבת חלב
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
1 מנות
כשרות:
חלבי

היי, חובבי גלידה! היום, אנחנו צוללים לתוך היקום הקטיפתי של גלידת גלידה ריבת חלב תוצרת בית – כדור של פינוק טהור שנולד מהחיבוק המתוק של חלב מקורמל.

מקורה של גלידת ריבת חלב באמריקה הלטינית, התענוג הקפוא הזה הוא מכתב אהבה לכל מי שיש לו שן מתוקה. תתכוננו לעורר קצת אושר!

רכיבים להכנת גלידה ריבת חלב

  • 2 כוסות שמנת כבדה
  • 1 כוס חלב מלא
  • כוס גלידה ריבת חלב
  • 3/4 כוס סוכר מגורען
  • 1 כפית תמצית וניל

גלידה ריבת חלב – הוראות הכנה

  1. בקערה, מקציפים יחד את השמנת הכבדה, החלב המלא, הגלידה ריבת חלב, הסוכר ותמצית הווניל.
  2. ודאו שגלידה ריבת חלב יהיה נעים עם שאר המרכיבים. מכניסים אותו למקרר למשך שעתיים לפחות. תערובת קרה = גלידה שמנת יותר.
  3. יוצקים את התערובת המצוננת לתוך מכונת הגלידה שלך. תן לזה לעשות את הקסם שלו לפי הוראות היצרן. זה בדרך כלל לוקח בערך 20-25 דקות. צפו בקסם מתפתח כשהוא הופך לטוב קטיפתי.
  4. מעבירים את הגלידה המחורצת לתוך מיכל עם מכסה. אם אתה יכול להתאפק, תן לזה להקפיא לפחות 4-6 שעות. אני יודע, ההמתנה היא החלק הקשה ביותר.
  5. כשרגע האמת מגיע, תפסו את הסקופ האהוב עליכם, צלול פנימה וגרוף החוצה את העננים הקרמיים האלה של שלמות דולצ'ה דה לצ'ה. למעלה עם תוספת גלידה ריבת חלב אם אתה מרגיש מפנק במיוחד.
  6. בין אם אתם חולקים אותה עם חברים או שומרים הכל לעצמכם (אין כאן שיפוטיות), התענגו על כל כפית מהתענוג הביתי הזה. הרגע הפכת למאסטרו גלידה.

יתרונות תזונתיים של גלידה ריבת חלב

אוקיי, בואו נהיה אמיתיים – זה פינוק, לא סלט. אבל היי, חלב מספק סידן, והאושר שאתה מקבל מהגלידה הזו עושה טוב לנשמה. בנוסף, החיים הם רק איזון, נכון?

כמות:

בערך 1 ליטר של גלידת גלידה ריבת חלב שאי אפשר לעמוד בפניה – מספיק כדי לשמור על שן מתוקה לבד לזמן מה או לחלוק את האהבה עם החברים שלך.

זמן הכנה:

כ-20 דקות הכנה, זמן הקפאה של 4-6 שעות. זה מבחן של סבלנות, אבל הו, התגמול שווה את זה.

רמת קושי:

קַל. אם אתה יכול לערבב דברים ולהתנגד לאכול אותם מיד, אתה זהוב.

חלופות למתכון להכנת גלידה ריבת חלב

  • החליפו את השמנת הכבדה והחלב המלא בחלב קוקוס וקרם קוקוס. השתמשו בדולצ'ה דה לצ'ה ללא חלב, וקיבלתם גרסה טעימה ללא חלב.
  • בחר תחליף סוכר לאפשרות עם כמות נמוכה יותר של סוכר. זה לא יהיה כל כך עשיר, אבל זה פינוק נטול רגשות אשם.

טיפים להצלחה המתכון לגלידה ריבת חלב

  • בין אם אתה קונה את זה או מכין את זה בעצמך, לך על הדברים הטובים. ככל שהגלידה ריבת חלב שלך טוב יותר, כך הגלידה שלך טובה יותר.
  • ודא שהתערובת שלך מקוררת היטב לפני לזרוק אותה לתוך מכונת הגלידה. זה עוזר בהשגת המרקם הקרמי הזה.
  • אם אתם חשים חשק, טפטפו עוד דולצ'ה דה לצ'ה בין השכבות כשאתם מעבירים את הגלידה המחורצת לתוך מיכל. זה כמו למצוא אוצרות נסתרים בכל ביס.
  • אם אתם מאחסנים את הגלידה לתקופה ממושכת, כסו אותה בשכבה של ניילון נצמד כדי למנוע היווצרות גבישי קרח.
  • מגישים עם מעט מלח ים או אגוזים קצוצים לשכבה נוספת של טעם ומרקם.

הנה לכם – גלידת גלידה ריבת חלב תוצרת בית. תתכוננו לכף של אושר צרוף! תהנו!

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

מצה בריי מתוק
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מצה בריי מתוק: הדבר הכי טעים שאפשר להכין בפסח!

עוגת סברינה עם סולת
0/5
זמן הכנה:
60 דק׳

עוגת סברינה עם סולת טעימה ברמות קשות

דג מרלוזה מטוגן
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

דג מרלוזה מטוגן – מתכון כזה עוד לא ניסיתם!

מתכון מופלטה ללא גלוטן
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

איך להכין מופלטה ללא גלוטן (עם אפס פשרה על הטעם!)

קרואסון קינמון חלבי מדהים
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון קרואסון קינמון מדהים – הכנה מאפס [אבל ממש שווה את ההשקעה!]

מתכון עוגת קינדר
5/5
זמן הכנה:
150 דק׳

עוגת קינדר אפויה וטעימה בקטע אחר

דילוג לתוכן