אוכל זה החיים

מתכון לנקניקיות מטוגנות – לא בריא בעליל אבל פאק זה טעים!

מתכוני נקניקיות מטוגנות
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
6 מנות
כשרות:
לא כשר

נקניקיות מטוגנות הן מרכיב עיקרי במטבחים רבים ברחבי העולם, אהובות על הפשטות שלהן ועומק הטעם שהן מביאות לשולחן.

בין אם שוכנים בארוחת בוקר דשנה, מוגשת לצד פירה לארוחת ערב, או נהנים ממנה בברביקיו, הרבגוניות שלהם היא ללא תחרות. מתכון זה מתמקד בהשגת נקניקיות מטוגנות בצורה מושלמת עם פנים עסיסי ומראה חיצוני מקורמל להפליא. זו שיטה שמכבדת את שלמות הנקניק, ומאפשרת לטעמים שלה לזרוח.

אז איך להכין נקניקיות מטוגנות? כי אם כבר חוטאים, שיהיה טעים!

אז איך להכין נקניקיות מטוגנות? כי אם כבר חוטאים, שיהיה טעים!

  • 6 נקניקיות טריות (כ-400 גרם), סוג לבחירתכם (חזיר, בקר, עוף או תערובת)
  • 2 כפות שמן צמחי
  • 1 בצל, פרוס לטבעות (לא חובה, לקישוט)
  • חרדל או קטשופ, להגשה

שלבי הכנה לנקניקיות מטוגנות ומושחתות

  1. דוקרים את הנקניקיות עם מזלג. זה עוזר למנוע מהם להתפוצץ במהלך הבישול.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
  3. לאחר שהשמן חם מוסיפים את הנקניקיות למחבת. היזהרו לא להעמיס את המחבת; לבשל בקבוצות במידת הצורך.
  4. מטגנים את הנקניקיות כ-15 דקות, הופכים אותן כל כמה דקות כדי להבטיח שהן ישחימו באופן שווה מכל הצדדים.
  5. אם משתמשים בבצל, מוסיפים את הבצל הפרוס למחבת כשהנקניקיות מבושלות למחצה. אפשרו להם להתרכך ולהתקרמל כשהנקניקיות מסיימות את הבישול.
  6. לאחר שהנקניקיות שחומות ומבושלות, מוציאים אותן מהמחבת ונותנים להן לנוח על מגבת נייר כדי לספוג עודפי שמן.
  7. מגישים את הנקניקיות חמות עם הבצל המקורמל מעל ובצד החרדל או הקטשופ לבחירתכם.

מתכון נקניק מטוגן זה הוא עדות ליופי של פשטות בבישול, ומציע מנה מנחמת וטעימה כאחד. תהנה!

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 2 בשלנים
Picture of אוכל זה החיים
אוכל זה החיים

אוכל זה החיים הוא אתר מתכונים ששם לעצמו למטרה לספק כמה שיותר מתכונים בכמה יותר תחומים ולקהל רחב ככל הניתן - לא תמצאו אצלנו הגבלות או אג'נדות משום סוג. אוכל זה אכן החיים וכולם צריכים להנות ממנו!

מתכונים נוספים

קרם פיסטוק חלום
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

קרם פיסטוק חלום: מתקתק, משובח וכולו פיסטוקים!

מתכון לעוף עם שעועית צהובה
5/5
זמן הכנה:
45 דק׳

גלו את הסודות של עוף שעשוי מושלם בשילוב שעועית צהובה מתובלת!

מתכון לריבת קיווי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לריבת קיווי שאתם חייבים להכין

עוגת קרם לימון
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

עוגת קרם לימון – חוויה נפלאה של טעמים וניחוחות!

נתח קצבים בתנור
5/5
זמן הכנה:
195 דק׳

נתח קצבים בתנור – המתכון שיהפוך כל ארוחה לחגיגה!

קציצות ירק טוניסאיות
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

קציצות ירק טוניסאיות טבעוניות – וואו של טעמים

דילוג לתוכן