פופקורן כשר לפסח? אין בעיה!
הכנת פופקורן לפסח היא דרך מהנה וטעימה ליהנות מחטיף קלאסי תוך הקפדה על מגבלות התזונה של החג. המתכון הזה הופך גרעיני פופקורן רגילים לפינוק פריך ומלוח המושלם לנשנש בפסח.
עשוי ממרכיבים פשוטים וקל להכנה, פופקורן לפסח הוא חטיף רב-תכליתי שניתן ליהנות ממנו בפני עצמו או לתבל עם עשבי התיבול והתבלינים האהובים עליכם. בין אם אתם מארחים מפגש לפסח או סתם מתחשק לכם חטיף טעים, המתכון הזה בטוח ישביע את תאוות הפופקורן שלכם.
הזמן הכולל הדרוש למתכון זה הוא כ-10 דקות.
איך להכין פופקורן כשר לפסח – מה נצטרך?
- 100 גרם גרעיני פופקורן
- 2 כפות שמן צמחי
- מלח לטעימה
איך מכינים פופקורן לפסח בכמה צעדים פשוטים
- מחממים את השמן הצמחי בסיר גדול על אש בינונית.
- מוסיפים לסיר את גרעיני הפופקורן ומכסים במכסה הדוק.
- מנערים את הסיר בעדינות כדי לצפות את הגרעינים בשמן.
- מבשלים את הפופקורן, מנערים את הסיר מדי פעם, עד ששומעים את הגרעינים מתחילים לקפוץ.
- לאחר שהקפיצה מואטת, מסירים את הסיר מהאש ונותנים לו לשבת במשך דקה כדי לאפשר לשאר הגרעינים לקפוץ.
- מסירים בזהירות את המכסה, תוך זהירות מאדים, ומעבירים את הפופקורן לקערה גדולה.
- מתבלים את הפופקורן במלח לפי הטעם, מערבבים לציפוי אחיד.
- הגישו את הפופקורן לפסח מיד ותהנו!
פופקורן לפסח הוא חטיף מענג המושלם לנשנש במהלך החג. בין אם אתם צופים בסרט עם המשפחה או מארחים מפגש לפסח, החטיף הפשוט והמשביע הזה בטוח יהיה להיט. התאם את התיבול לטעמך או תהיו יצירתיים עם תוספות נוספות כמו שוקולד מומס או קרמל לטוויסט מתוק בחטיף הקלאסי הזה.