אוכל זה החיים

מתכון לביבות תפוחי אדמה קריספיות

לביבות תפוחי אדמה קריספיות
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
20 מנות
כשרות:
פרווה

 

ברוכים הבאים לעולם של למתכון שלנו של לביבות תפוחי אדמה קריספיות.

מתכון שבו תפוחי אדמה מוצאים את הביטוי האולטימטיבי שלהם בצורה של לביבות פריכות וזהובות שאין לעמוד בפניהן. המתכון הזה הוא עדות לפוטנציאל של תפוח האדמה הצנוע, והופך אותו לפינוק מבחוץ פריך ורך בפנים המושלם לכל אירוע. בין אם כחטיף, תוספת, או סתם כי, הלביבות האלה יגרמו לך לחזור לעוד.

כמה זמן זה לוקח? שעה

איך להכין לביבות תפוחי אדמה קריספיות – הרכיבים

בואו נאסוף את שחקני המפתח ליצירה הפריכה שלנו:

  • 500 גרם תפוחי אדמה, קלופים ומגוררים
  • 1 בצל בינוני, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 ביצים גדולות (או תחליף ביצה לגרסה טבעונית)
  • 100 גרם קמח לכל מטרה (או חלופה ללא גלוטן)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן לטיגון

התאמה לטעם שלכם: המתכון הזה גמיש להפליא. לגרסה ללא גלוטן, פשוט החליפו בקמח נטול גלוטן האהוב עליכם. אם אתם מאמצים אורח חיים טבעוני, החליפו את הביצים בתחליף הביצה הטבעוני המועדף עליכם.

יצירה של הלביבות: כשהמרכיבים שלנו מוכנים, אנחנו עומדים לצאת למסע הקולינרי של הפיכת הרכיבים הפשוטים הללו לתענוגות זהובים ופריכים.

איך להכין לביבות תפוחי אדמה קריספיות – שלב אחר שלב

  1. סוחטים את תפוחי האדמה המגוררים במטלית נקייה כדי להסיר עודפי לחות.
  2. מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, השום, הביצים (או התחליף), הקמח, המלח והפלפל.
  3. מחממים שמן במחבת על אש בינונית.
  4. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות ומניחים אותן בשמן החם.
  5. מטגנים עד שכל צד מזהיב ופריך.
  6. מעבירים את הלביבות לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז את עודפי השמן.
  7. מגישים חם, באופן אידיאלי עם תוספת של הרוטב האהוב עליכם או פיזור עשבי תיבול טריים.
  8. לביבות תפוחי האדמה "גולדן פריך דילייט" שלכם מוכנות להתענגות! תיהנו מהקראנץ' המשביע ומהפנים החמים והנימוח שהופכים את הלביבות האלה ללהיט בטוח עבור כל חובב תפוחי אדמה.
אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 2 בשלנים
Picture of אוכל זה החיים
אוכל זה החיים

אוכל זה החיים הוא אתר מתכונים ששם לעצמו למטרה לספק כמה שיותר מתכונים בכמה יותר תחומים ולקהל רחב ככל הניתן - לא תמצאו אצלנו הגבלות או אג'נדות משום סוג. אוכל זה אכן החיים וכולם צריכים להנות ממנו!

מתכונים נוספים

קרם פיסטוק חלום
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

קרם פיסטוק חלום: מתקתק, משובח וכולו פיסטוקים!

מתכון לעוף עם שעועית צהובה
5/5
זמן הכנה:
45 דק׳

גלו את הסודות של עוף שעשוי מושלם בשילוב שעועית צהובה מתובלת!

מתכון לריבת קיווי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לריבת קיווי שאתם חייבים להכין

עוגת קרם לימון
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

עוגת קרם לימון – חוויה נפלאה של טעמים וניחוחות!

נתח קצבים בתנור
5/5
זמן הכנה:
195 דק׳

נתח קצבים בתנור – המתכון שיהפוך כל ארוחה לחגיגה!

קציצות ירק טוניסאיות
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

קציצות ירק טוניסאיות טבעוניות – וואו של טעמים

דילוג לתוכן