ברוכים הבאים לעולם של למתכון שלנו של לביבות תפוחי אדמה קריספיות.
מתכון שבו תפוחי אדמה מוצאים את הביטוי האולטימטיבי שלהם בצורה של לביבות פריכות וזהובות שאין לעמוד בפניהן. המתכון הזה הוא עדות לפוטנציאל של תפוח האדמה הצנוע, והופך אותו לפינוק מבחוץ פריך ורך בפנים המושלם לכל אירוע. בין אם כחטיף, תוספת, או סתם כי, הלביבות האלה יגרמו לך לחזור לעוד.
כמה זמן זה לוקח? שעה
איך להכין לביבות תפוחי אדמה קריספיות – הרכיבים
בואו נאסוף את שחקני המפתח ליצירה הפריכה שלנו:
- 500 גרם תפוחי אדמה, קלופים ומגוררים
- 1 בצל בינוני, קצוץ דק
- 2 שיני שום, קצוצות
- 2 ביצים גדולות (או תחליף ביצה לגרסה טבעונית)
- 100 גרם קמח לכל מטרה (או חלופה ללא גלוטן)
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
התאמה לטעם שלכם: המתכון הזה גמיש להפליא. לגרסה ללא גלוטן, פשוט החליפו בקמח נטול גלוטן האהוב עליכם. אם אתם מאמצים אורח חיים טבעוני, החליפו את הביצים בתחליף הביצה הטבעוני המועדף עליכם.
יצירה של הלביבות: כשהמרכיבים שלנו מוכנים, אנחנו עומדים לצאת למסע הקולינרי של הפיכת הרכיבים הפשוטים הללו לתענוגות זהובים ופריכים.
איך להכין לביבות תפוחי אדמה קריספיות – שלב אחר שלב
- סוחטים את תפוחי האדמה המגוררים במטלית נקייה כדי להסיר עודפי לחות.
- מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, השום, הביצים (או התחליף), הקמח, המלח והפלפל.
- מחממים שמן במחבת על אש בינונית.
- יוצרים מהתערובת קציצות קטנות ומניחים אותן בשמן החם.
- מטגנים עד שכל צד מזהיב ופריך.
- מעבירים את הלביבות לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז את עודפי השמן.
- מגישים חם, באופן אידיאלי עם תוספת של הרוטב האהוב עליכם או פיזור עשבי תיבול טריים.
- לביבות תפוחי האדמה "גולדן פריך דילייט" שלכם מוכנות להתענגות! תיהנו מהקראנץ' המשביע ומהפנים החמים והנימוח שהופכים את הלביבות האלה ללהיט בטוח עבור כל חובב תפוחי אדמה.