התמכרו לחיבוק המנחם של לביבות תפוחי אדמה מטוגנות. במתכון זה הופכים תפוחי אדמה לאוצרות זהב שאי אפשר לעמוד בפניהם. הלביבות הללו הן התערובת המושלמת של מראה חיצוני פריך ופנים רך ומלוח, מה שהופך אותן לפינוק אידיאלי לכל שעה ביום. בין אם מתחשק לכם חטיף משביע, תוספת דשנה או מתאבן צדדי למסיבה, לביבות תפוחי האדמה האלה בטוח יגיעו למקום.
כמה זמן להכין גולדן קראנץ' בשפע: כשעה
איך מכינים לביבות תפוחי אדמה מטוגנות – המרכיבים:
בואו נאסוף את הדברים החיוניים ליצירת התענוגות הפריכים האלה:
- 500 גרם תפוחי אדמה, קלופים ומגוררים
- 1 בצל בינוני, קצוץ דק
- 2 שיני שום, קצוצות
- 2 ביצים גדולות (או תחליף ביצה לגרסה טבעונית)
- 100 גרם קמח לכל מטרה (או חלופה ללא גלוטן)
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
- אופציונלי: עשבי תיבול או תבלינים לתוספת טעם
התאמה אישית של הפריטים שלכם: הלביבות הללו מתאימות להפליא לצרכים תזונתיים שונים. השתמש בתערובת קמח ללא גלוטן לאפשרות נטולת גלוטן או החלף ביצים עם קלסר טבעוני כמו ביצת פשתן או צ'יה לגרסה טבעונית.
הטרנספורמציה לפריטים: כשהמרכיבים שלנו מסודרים ומוכנים, בואו נצלול לתוך התהליך הפשוט אך מספק של הפיכת המרכיבים הצנועים הללו לתענוגות זהובים ופריכים.
איך מכינים לביבות תפוחי אדמה מטוגנות – השלבים:
- סוחטים את תפוחי האדמה המגוררים במטלית נקייה כדי להסיר עודפי לחות.
- בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה המגוררים, הבצל, השום, הביצים (או התחליף), הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים כמות נדיבה של שמן במחבת על אש בינונית.
- מעצבים את תערובת תפוחי האדמה לקציצות קטנות ומניחים אותן בזהירות בשמן החם.
- מטגנים כל קציצה עד להזהבה ופריכה משני הצדדים.
- מוציאים את הלביבות ומסננים על נייר סופג כדי להסיר עודפי שמן.
- מגישים חם, מעוטר בעשבי תיבול האהובים עליכם או בליווי רוטב טבילה.
- לביבות תפוחי האדמה שלכם "קראנץ' הזהוב למכביר" מוכנות, עכשיו לטרוף! תיהנו מהניגודיות המענגת של המרקמים ומהטעמים הפשוטים אך המשביעים שהופכים את הלביבות הללו למשמחת קהל מובטחת.