צללו לתוך עולם האוכל המנחם עם המתכון שלנו של לביבות תפוחי אדמה (או פנקייק תפוחי אדמה אם תרצו), שבו תפוחי אדמה תופסים את מרכז הבמה בריקוד פריך, חום-זהוב של טעמים.
לביבות תפוחי אדמה מבושלים אלו הן לא רק תענוג לבלוטות הטעם שלכם אלא סימפוניה של מרקמים, המשלבת את הפנים הרך והרך עם המראה החיצוני הפריך. מושלם לערב נעים או כתוספת מענגת, הלביבות האלה בטוח יהיו להיט!
כמה זמן להכין לביבות תפוחי אדמה: כשעה
איך מכינים לביבות תפוחי אדמה – רכיבים
בואו נאסוף את כוכבי המופע הקולינרי שלנו כדי להמציא את הפינוקים המגרים האלה:
- 500 גרם תפוחי אדמה, קלופים ומגוררים
- 1 בצל בינוני, קצוץ דק
- 2 שיני שום, קצוצות
- 2 ביצים גדולות, טרופה
- 100 גרם קמח לכל מטרה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
- אופציונלי: עשבי תיבול כמו פטרוזיליה או עירית לתוספת טעם
וריאציות מגוונות: לגרסה נטולת גלוטן, החליפו את הקמח לכל מטרה בתערובת הקמח נטולת הגלוטן המועדפת עליכם. כדי להפוך את הלביבות הללו לטבעוניות, החליפו את הביצים בתערובת זרעי פשתן או זרעי צ'יה (1 כף זרעים טחונים מעורבבים עם 3 כפות מים שווה ביצה אחת).
מתכוננים לטיגון: כעת, כשהמרכיבים שלנו מוכנים, כולנו מוכנים להפוך את האלמנטים הפשוטים הללו לתענוגות זהובים ופריכים, טעימים שאין לעמוד בפניהם.
איך להכין לביבות תפוחי אדמה מבושלים – השלבים:
- סוחטים את הלחות העודפת מתפוחי האדמה המגוררים בעזרת מגבת מטבח נקייה.
- מערבבים בקערה גדולה את תפוחי האדמה המגוררים, הבצל, השום, הביצים, הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים שמן במחבת על אש בינונית.
- מניחים כף מתערובת תפוחי האדמה לתוך המחבת, משטחים אותם מעט ליצירת לביבות.
- מטגנים עד שהשוליים מזהיבים, ואז הופכים כדי לבשל את הצד השני.
- מוציאים את הלביבות ומניחים אותן על מגבת נייר כדי לנקז את עודפי השמן.
- מגישים חם, אופציונלי מעוטר בעשבי תיבול טריים
- לביבות תפוחי האדמה ה-Crispy Golden Delight שלכם מוכנות לטרוף! תיהנו מהתערובת המושלמת של קראנצ'יות ורכות בכל ביס, מה שהופך את הלביבות הללו למשמחי קהל מובטח.