אסאדו בנינג'ה גריל, אי פעם ניסיתם? אם אני צריך להמר..התשובה היא לא!
אמצו את הטוויסט המודרני בברביקיו המסורתי עם מתכון האסאדו הזה המותאם לגריל הנינג'ה, מכשיר מטבח רב-תכליתי שמביא את הטעמים המעושנים והעסיסיים של האסאדו לחוויית הבישול הפנימית שלכם.
שיטה זו משלבת את הנוחות של גריל חשמלי עם הטעם האותנטי של הצלייה בחוץ, ומאפשרת לכם ליהנות מאסאדו בכל יום בשבוע, ללא קשר למזג האוויר.
בקרת הטמפרטורה המדויקת וטכנולוגיית הצלייה של הנינג'ה גריל מבטיחות שהבשר שלך מבושל לשלמות, ומציעה פחם ורוך מענגים שחובבי האסאדו מעריצים. המתכון הזה מושלם לארוחת ערב נעימה או לאירוח חברים, ומספק את כל השמחה של אסאדו עם קלות ההכנה בתוך הבית.
איך אנחנו בזמנים?
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 20 עד 30 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה
- זמן כולל: כ-30 עד 40 דקות
איך להכין אסאדו בנינג'ה – הרכיבים
- 1 ק"ג צלעות בקר או סטייק פלאנק
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף מלח ים גס
- 2 כפיות פלפל שחור, טחון טרי
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית אורגנו מיובש
- אופציונלי להגשה: רוטב צ'ימיצ'ורי
איך מכינים אסאדו גריל / פודי בנינג'ה שלב אחר שלב
- חממו מראש את גריל הנינג'ה ל-200 מעלות צלזיוס באמצעות הגדרת הגריל.
- בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, מלח ים, פלפל שחור, פפריקה מעושנת, אבקת שום ואורגנו מיובש ליצירת שפשוף.
- מרחו את השפשוף באופן שווה על צלעות הבקר או הסטייק, וודאו שכל הצדדים מצופים היטב.
- לאחר שהגריל מחומם מראש, מניחים את הבשר על משטח הגריל.
- צולים את הבשר במשך 10 עד 15 דקות מכל צד לקבלת עשייה בינונית-רייר, או כוונן את הזמן בהתאם להעדפתך.
- השתמש במדחום בשר כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הבשר: 52°C (125°F) עבור נדיר, 57°C (135°F) עבור מדיום-רייר, 63°C (145°F) עבור בינוני ו-71 מעלות צלזיוס (160 מעלות צלזיוס) עבור עשוי היטב.
- לאחר בישול לפי טעמכם, הסר את הבשר מהגריל ונותן לו לנוח 5 עד 10 דקות. זה מאפשר למיצים להתפזר מחדש בכל הבשר, ולהבטיח שהוא לח ובעל טעם.
- פורסים את הבשר כנגד התבואה לרצועות דקות.
- מגישים חם, אופציונלי בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי בצד.
מתכון אסאדו זה לגריל הנינג'ה מציע דרך נטולת טרחה ליהנות מהטעמים העשירים והנועזים של ברביקיו מסורתי עם נוחות מודרנית. בין אם אתה מאסטר גריל ותיק או בשלן מתחיל, שיטה זו מספקת תוצאות טעימות שישביעו את תשוקת האסאדו שלך.