אוכל זה החיים

מתכון פשטידת כרובית פרווה (וגם ללא קמח!)

פשטידת כרובית פרווה
5/5
זמן הכנה:
75 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
6 מנות
כשרות:
פרווה

מתכון של פשטידת כרובית פרווה מענגת? אין שום בעיה!

התענגו על הטעמים המנחמים של פשטידת הכרובית הלא-חלבית הזו, מנה מלוחה ודשנה שמושלמת לכל ארוחה. הפאי הזה משלב את הטעם הרך והאגוזי של כרובית עם מילוי קרמי וטעים, הכל עטוף בקרום זהוב פריך. זוהי דרך מענגת ליהנות מכרובית, בין אם אתה טבעוני, רגיש ללקטוז, או פשוט חוקר מתכונים שאינם חלביים. זמן ההכנה והבישול הכולל הוא כשעה ו-15 דקות.

אופן הכנת פשטידת כרובית פרווה – המרכיבים

לפני שנתחיל, בואו נאסוף את כל המרכיבים הדרושים לפשטידה המפנקת הזו. מתכון זה נועד להיות גמיש, ומאפשר לך להתאים בהתאם לצרכים התזונתיים שלך או מה שיש לך בהישג יד.

מה שנצטרך זה:

  • 1 כרובית גדולה חתוכה לפרחים קטנים
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 כוס חלב לא חלבי (כגון חלב שקדים, סויה או שיבולת שועל)
  • 2 כפות שמרים תזונתיים (לטעם גבינה)
  • 1 כפית חרדל
  • 1 בצק פאי מוכן מראש (וודאו שהוא לא חלבי)
  • אופציונלי: עשבי תיבול ותבלינים כמו טימין, פפריקה או כורכום לתוספת טעם
  • לבעלי העדפות או הגבלות תזונתיות, הנה כמה מרכיבים חלופיים:
  • גרסה טבעונית: המתכון הזה כבר ידידותי לטבעונים. ודא שכל המרכיבים שלך, במיוחד קרום הפאי, נקיים ממוצרים מן החי.
  • גרסה ללא גלוטן: השתמשו בבצק פשטידה ללא גלוטן ובדקו שכל שאר המרכיבים הם ללא גלוטן.

איך מכינים פשטידת כרובית ללא חלב – השלבים

עכשיו, בואו נתחיל להכין את פשטידת הכרובית הטעימה הזו, בעקבות השלבים הפשוטים האלה כדי ליצור מנה שבטוח תרשים.

  • מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס (392 מעלות צלזיוס).
  • זורקים את פרחי הכרובית עם שמן זית, מלח ופלפל ומורחים אותם על תבנית עם נייר אפייה. צולים כ-20-25 דקות עד לריכוך ומעט זהוב.
  • בזמן שהכרובית צולית, מטגנים את הבצל והשום במחבת עד שהם רכים וריחניים.
  • מערבבים את הכרובית הצלויה (שומרים קצת לציפוי הפאי), בצל ושום מוקפצים, חלב ללא חלב, שמרים תזונתיים, חרדל וכל עשבי תיבול או תבלינים נוספים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • יוצקים את תערובת הכרובית לתוך בצק הפאי, ומעליהם את פרחי הכרובית הצלויים השמורים.
  • אופים את הפאי במשך 30-35 דקות, או עד שהמילוי מתייצב והקרום מזהיב.
  • הניחו לפשטידה להתקרר מספר דקות לפני ההגשה.

 

תיהנו מפשטידת הכרובית הלא חלבית שלכם, מנה קרמית, מלוחה ומשביעה לחלוטין, המושלמת לכל אירוע. בין אם אתם מגישים אותה כמנה עיקרית או כתוספת, הפשטידה הזו בטוח תשמח את הטעמים העשירים והחמימות המנחמת שלה.

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים
Picture of אוכל זה החיים
אוכל זה החיים

אוכל זה החיים הוא אתר מתכונים ששם לעצמו למטרה לספק כמה שיותר מתכונים בכמה יותר תחומים ולקהל רחב ככל הניתן - לא תמצאו אצלנו הגבלות או אג'נדות משום סוג. אוכל זה אכן החיים וכולם צריכים להנות ממנו!

מתכונים נוספים

קרם פיסטוק חלום
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

קרם פיסטוק חלום: מתקתק, משובח וכולו פיסטוקים!

מתכון לעוף עם שעועית צהובה
5/5
זמן הכנה:
45 דק׳

גלו את הסודות של עוף שעשוי מושלם בשילוב שעועית צהובה מתובלת!

מתכון לריבת קיווי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לריבת קיווי שאתם חייבים להכין

עוגת קרם לימון
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

עוגת קרם לימון – חוויה נפלאה של טעמים וניחוחות!

נתח קצבים בתנור
5/5
זמן הכנה:
195 דק׳

נתח קצבים בתנור – המתכון שיהפוך כל ארוחה לחגיגה!

קציצות ירק טוניסאיות
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

קציצות ירק טוניסאיות טבעוניות – וואו של טעמים

דילוג לתוכן