מתכון רליש פלפלים? אין שום בעיה! המתכון הזה הוא לא רק תוספת; זו מסיבה מרכזית ועמוסת טעמים בצנצנת. מושלם לפיקניקים שלך או לשדרוגים לכל מיני מנות – בשר, דגים ועוד.
התענגות הזו היא תערובת תוססת של תווים מתוקים, חריפים וחריפים שיגרמו לבלוטות הטעם שלך לרקוד.
כמה זמן להכין רליש לפלפלים: כשעה
איך מכינים רליש לפלפלים – המרכיבים:
לפני שנצא להרפתקה קולינרית זו, בואו נאסוף את צוות המרכיבים התוסס שלנו. אנחנו לא סתם מתענגים; אנחנו יוצרים יצירת מופת!
- 500 גרם פלפלים מעורבבים (אדומים, צהובים, ירוקים), חתוכים לקוביות דקות
- 2 בצלים אדומים בגודל בינוני חתוכים לקוביות דקות
- 1 פלפל צ'ילי חריף (לא חובה, למי שמעז), חתוך לקוביות דקות
- 250 מ"ל חומץ תפוחים
- 150 גרם סוכר
- 1 כפית מלח
- 1 כפית זרעי חרדל
עכשיו, בואו נדבר על שינויים! ההתענגות הזו כבר טבעונית וללא גלוטן, אבל אל תהסס להחליף את הסוכר בממתיק מועדף אם אתה רוצה לקצץ. רק זכור שזה עלול לשנות טיפה את הטעם.
מה מתבשל:
כשהמרכיבים שלנו מוכנים, בואו נעבור לקסם של הכנת הליש. זה המקום שבו הפלפלים שלנו הופכים מירקות גרידא להתענגות מפנקת עד כדי גיחוך.
איך להכין רליש לפלפלים – השלבים:
- מערבבים יחד את הפלפלים, הבצל ופלפל הצ'ילי בקערה.
- מחממים בסיר את החומץ, הסוכר, המלח וזרעי החרדל עד לרתיחה.
- מוסיפים את תערובת הפלפלים למחבת, מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
- סטריליז צנצנות על ידי הרתחתן במשך 10 דקות.
- מזלפים את התבלין לצנצנות, משאירים 1 ס"מ מרווח בחלק העליון.
- סוגרים את הצנצנות כשהן חמות, ואז מצננים בטמפרטורת החדר.
- אחסנו את הצנצנות במקום חשוך ותנו להן לשבת 48 שעות לפני שאתם חושפים את הטעמים.
הנה לכם – מתכון להתענגות על פלפל שכיף להכין אותו כמו שהוא לאכול. תהנה מהתענוג "Peckish for Peppers" שלך, בן לוויה המושלם לחופשות הקולינריות שלך!