מנות מוקפצות בגריל הנינג'ה הן מהירות, קלות ועמוסות בטעם.
בין אם אתה מבשל ירקות או בשר, הרבגוניות של הנינג'ה גריל מאפשרת לך להשיג תוצאות טעימות בכל פעם.
הקפצה בנינג'ה גריל משפרת את הטעם של המרכיבים שלך, מה שהופך אותה לשיטת בישול מומלצת עבור לילות חול עמוסים או אירועים מיוחדים.
איך להכין מוקפץ בנינג'ה גריל?
- ירקות מגוונים (למשל, פלפלים, קישואים, פטריות, בצל)
- שמן זית או שמן צמחי
- מלח ופלפל לפי הטעם
- תבלינים אופציונליים (למשל, אבקת שום, פפריקה, תיבול איטלקי)
איך מכינים מוקפץ בנינג'ה גריל?
- מחממים מראש את הנינג'ה גריל לטמפרטורה הרצויה להקפצה. הטמפרטורה המומלצת היא בדרך כלל בין 175 מעלות צלזיוס עד 200 מעלות צלזיוס.
- שטפו והכינו את הירקות שלכם על ידי חיתוך לחתיכות אחידות. זה מבטיח בישול אחיד.
- טפטפו כמות קטנה של שמן זית או שמן צמחי על רשת הגריל או סלסלת הבישול של הנינג'ה גריל שלכם.
- מניחים את הירקות המוכנים על רשת הגריל או סלסלת הבישול בשכבה אחת, ומקפידים לא להעמיס את פני השטח.
- מתבלים את הירקות במלח, פלפל וכל תיבול אופציונלי לבחירתכם. זורקים אותם בעדינות לפיזור אחיד של התבלינים.
- סוגרים את מכסה הנינג'ה גריל ומניחים לירקות להקפיץ כ-5-7 דקות, תלוי בעובי הירקות וברמת העשייה הרצויה.
- השתמשו במלקחיים כדי להפוך את הירקות באמצע תהליך הבישול כדי להבטיח השחמה אחידה.
- בדקו את מידת העשייה של הירקות על ידי ניקוב במזלג. הם צריכים להיות רכים אך עדיין מעט פריכים.
- לאחר שהירקות מבושלים לפי טעמכם, מוציאים אותם בזהירות מגריל הנינג'ה ומעבירים אותם לכלי הגשה.
- מגישים את הירקות המוקפצים חמים כתוספת או כתוספת טעימה לסלטים, פסטה או אורז.
תיהנו מהירקות המוקפצים המוקפצים בטעמים ומזינים המבושלים לשלמות בנינג'ה גריל!