מתכון לאסאדו מפורק בתנור: הבשר הכי טעים שיש בעולם

מתכון לבשר אסאדו מפורק בתנור
4.3333333333333/5
זמן הכנה:
320 דק׳
רמת קושי:
בינוני
כמות:
4 מנות
כשרות:
בשרי

צאו למסע קולינרי עם טוויסט למסורתי עם המתכון הזה של בשר אסאדו מפורק, גרסה מפורקת של הברביקיו הלטינו-אמריקאי האהוב.

מנה זו לוקחת את הטעמים המובהקים של האסאדו ומציגה אותם בצורה חדשנית ומעודנת, ומציעה חווית אוכל ייחודית שעושה כבוד לשורשים שלה תוך שהיא מחבקת פרזנטציה מודרנית. על ידי פירוק האלמנטים של האסאדו, כל מרכיב זורח בפני עצמו, ומאפשר שילוב אישי של טעמים בכל ביס.

מושלם לאירוע מיוחד או כאשר אתם מחפשים להרשים, האסאדו המפורק הזה יהיה חגיגה בלתי נשכחת.

מה הלו"ז עם המתכון הזה?

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 4-5 שעות
  • זמן כולל: כ-5 שעות 20 דקות

איך להכין אסאדו מפורק בתנור – הרכיבים

  • חזה בקר או צלי צ'אק 1.5 ק"ג
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2 בצלים, פרוסים
  • 2 גזרים, פרוסים לעיגולים בעובי 1 ס"מ
  • 2 גבעולי סלרי, פרוסים
  • 400 גרם שימורים עגבניות חתוכות לקוביות
  • 250 מ"ל מרק בקר
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
  • שמן זית לצריבה
  • פטרוזיליה טרייה, קצוצה לקישוט

איך מכינים נתח אסאדו מפורק בתנור שלב אחר שלב

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות צלזיוס.
  2. מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל. מחממים סיר גדול חסין תנור על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים שמן זית. צורבים את הבשר מכל הצדדים עד להזהבה, כ-3-4 דקות לכל צד.
  3. מוציאים את הבקר ומניחים בצד. לאותו סיר מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי, מבשלים עד שהם מתרככים, כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את השום הטחון, הפפריקה המעושנת והאורגנו המיובש, מבשלים עוד דקה עד לריח.
  5. מחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים את קוביות העגבניות, מרק הבקר ועלי הדפנה, מוודאים שהנוזל מכסה חלקית את הבשר.
  6. מכסים את הסיר במכסה או היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש. מבשלים במשך 4-5 שעות, או עד שהבשר רך מספיק כדי לגרוס בקלות בעזרת מזלג.
  7. מוציאים את הבשר מהסיר ומגררים בעזרת שני מזלגות. השליכו את כל עודפי השומן.
  8. מסירים כל שומן מפני השטח של הרוטב בסיר. מחזירים את בשר הבקר המגורר לסיר ומערבבים לתוך הרוטב.
  9. מגישים חם, מעוטר בפטרוזיליה טרייה.

המתכון הזה של אסאדו מפורק הוא יותר מסתם ארוחה; זה מסע דרך טעם וזמן, שבו כל מזלג הוא עדות לסבלנות ולתשוקה בבישול. בשר הבקר הצלוי לאט, מושבע בעשבי תיבול וירקות, מציע מנה מנחמת ודשנה שבטוח תרשים, וזה אף מזכיר טעמים של אסאדו מעושן במעשנה – נימוח ומתפרק כמו שאנחנו אוהבים.

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 3 בשלנים

מתכונים נוספים

פלפל ממולא צמחוני ב10 דקות
5/5
זמן הכנה:
33 דק׳

מתכון פלפל ממולא צמחוני ב-10 דקות עבודה בלבד

עוגת ריבה ופירורים של סבתא
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון עוגת ריבה ופירורים של סבתא – לא פחות ממדהים!

מתכון קציצות אבוחצירא מרוקאיות
5/5
זמן הכנה:
100 דק׳

מתכון של קציצות אבוחצירה עם רוטב קטלני – מרוקאי בהגזמה

סלמון בקראסט ירוק
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

סלמון בקראסט ירוק עם פיסטוקים ופינוקים – מדהים!

מתכון שניצל חזיר
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון שניצל חזיר מדהים כמו באירופה

מתכון בורקס מים גבינות
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

מתכון בורקס מים עם גבינות כמו באיסטנבול

דילוג לתוכן