אוכל זה החיים

איך נראה 100 גרם סלמון?

איך נראה 100 גרם סלמון

איך נראה 100 גרם סלמון – שאלה קצת מוזרה? אולי…אבל מסתבר שלא מעט אנשים מחפשים את זה.

הדמיה של 100 גרם סלמון יכולה להיות מועילה בעת הכנת מנות כמו סשימי. בדרך כלל, 100 גרם סלמון הוא בערך בגודל של חפיסת קלפים או סמארטפון קטן. אם אתה מסתכל על פילה שלם, 100 גרם יהיה נתח בעובי של כ-2 עד 3 ס"מ, אורך 10 ס"מ ורוחב 6 ס"מ, אם כי המידות המדויקות עשויות להשתנות בהתאם לגודלו ולצורתו הכלליים של הפילה.

בהקשר של סשימי, שבו הסלמון פרוס דק, 100 גרם ישווה למספר פרוסות, תלוי בעובי שלהן. עבור סשימי, הפרוסות הן לרוב בעובי של כ-0.5 ס"מ, כך שתקבלו כ-10 עד 20 פרוסות ב-100 גרם, תלוי בגודל ובעובי הפרוסה.

הדמיה זו יכולה לעזור לך להעריך את כמות הסלמון שאתה עובד איתו, במיוחד כאשר מדידות מדויקות הן חיוניות, כמו בתכנון תזונתי או מתכונים ספציפיים.

הדרך הטובה ביותר להמחיש איך נראה 100 גרם סלמון היא בעזרת תמונה, לשימושכם:

איך נראה 100 גרם סלמון

איך נראה 100 גרם סלמון

מקווים שזה עוזר! ואם בא לכם להכין סלמון – יש לנו שפע של מתכוני סלמון באתר!

עוד מאמרים מהבלוג שלנו

מתכונים אחרונים מהאתר:

עוגת תפוזים ללא סוכר

מתכון לעוגת תפוזים ללא סוכר

העוגה הכי בריאה, טעימה ומפתיעה שתכינו – עוגת תפוזים ללא סוכר! מי מאיתנו לא אוהב עוגות? אבל לפעמים, אנחנו נמנעים מלאכול אותן בגלל הסוכר והקלוריות.

קרא עוד »

מאמרים נוספים

חשוב מאוד להימנע ממתן חלב ניגר (פרה) לתינוקות מתחת לגיל שנה, וזאת ממספר סיבות: חלב פרה מכיל כמות גבוהה של חלבון וחומצות אמינו...
ריכוך בשר באמצעות סודה לשתייה היא שיטה מוכרת ויעילה להפיכת נתחי בשר קשים וסיביים לרכים ועסיסיים יותר. אבל איך בדיוק זה קורה? בואו...
אם אתם רוצים להכין כנאפה ביתית ורוצים לדעת איזה גבינה הכי מומלצת להכנת כנאפה – הגעתם למקום הנכון! לכנאפה ביתית איכותית, מומלץ להשתמש...
אולי שמעתם על זרעי צ'יה – אותם זרעים קטנים המפוצצים ביתרונות בריאותיים. אז איך אוכלים זרעי צ'יה, כיצד לשלב אותם במאכלים יומיומיים, יתרונות...
במדריך הבא נספק לכם מידע בסיסי (וגם קצת מעבר) לגבי הדברים החשובים שצריך לדעת על הכנת קדרות בשר – איזה בשר לבחור, כמה...
קמח ללא גלוטן הוא קמח המופק ממקורות מזון שאינם מכילים את החלבון גלוטן. גלוטן נמצא באופן טבעי בדגנים מסוימים כמו חיטה, שעורה, שיפון...
דילוג לתוכן